Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec
Stromer fietsendrager

Op zoek naar een fietsendrager elektrische fietsen 60 kg?

Uebler fietsendrager voor speed pedelecs

Als je een speed pedelec wilt vervoeren of mee wilt nemen, dan is een betrouwbare en robuuste fietsendrager elektrische fietsen 60 kg een must. Niet alle fietsendragers zijn geschikt voor zwaardere en de specifieke afmetingen van elektrische fietsen. Zo heeft een Stromer al snel een gewicht van 25 kilo en zijn ook de gemonteerde banden breder dan gebruikelijk bij elektrische fietsen. De Uebler i21 Z60 fietsendrager is dan een ideale oplossing voor het vervoeren van (Stromer) speed pedelecs.

Best gesteste fietsendrager voor elektrische fietsen 60 kg

Fietsendrager elektrische fietsen 60 kg

Stabiel en veilig

De Uebler i21 Z60 fietsendrager voor elektrische fietsen 60 kg is speciaal ontworpen om het gewicht van twee elektrische fietsen te dragen, ideaal voor Stromer modellen die elk onder de 30 kilo wegen, als de ST1, ST2, ST3 en ST5. Deze drager garandeert stabiliteit en veiligheid, zelfs op langere afstanden of hobbelige wegen. Een belangrijke factor voor fietseigenaren om rekening mee houden, die hun kostbare fietsen willen meenemen op vakantie of voor een weekendje weg.

 

Geschikt voor 2 elektrische fietsen

De Uebler i21 Z60 fietsendrager voor elektrische fietsen 60 kg kan tot 60 graden gekanteld worden. Dit maakt het erg gemakkelijk om de kofferbak van je auto te openen, zelfs wanneer de fietsen nog op de drager staan, wat vooral handig is bij gebruik van de drager op SUV’s of hatchbacks.

Bovendien zijn de goten van deze fietsendrager elektrische fietsen 60 kg verbreed, waarmee deze ook geschikt is voor de bredere banden van Stromer fietsen. Dit zorgt niet alleen voor een betere pasvorm, maar verhoogt ook de stabiliteit tijdens het transport.

Stromer fietsendrager 60 graden kantelbaar

fietsendrager voor elektrische fietsen 60 kg oprijgoot

Handige oprijgoot

De Uebler i21 Z60 gaat nog een stap verder in comfort en toegankelijkheid met een optionele stevige oprijgoot. Deze functie maakt het mogelijk om de elektrische fietsen eenvoudig op de drager te rijden, in plaats van ze te moeten tillen, wat een geweldige optie is voor diegenen die zwaar tillen willen vermijden, zeker met wat zwaardere elektrische fietsen.

De Uebler i21 Z60 fietsendrager elektrische fietsen 60 kg is een uitstekende keuze voor bezitters van elektrische fietsen die zoeken naar een veilige, duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing voor hun vervoersbehoeften. Met zijn robuuste bouw, speciale functies zoals de kantelbaarheid en verbrede goten, en de handige oprijgoot, biedt het een ideale mix van functionaliteit en gemak. Voor avonturiers die hun reikwijdte willen vergroten zonder de zorgen over het transport van hun zware e-bikes, is de Uebler i21 Z60 de perfecte oplossing.

De Uebler fietsendrager bekijken?

Kom langs en laat je adviseren

Fietsen van Stenis is met recht trots om dealer van Uebler fietsendragers en Stromer te zijn. We helpen je graag met het vinden van je de fiets en drager die het beste bij jouw behoeften past. Kom langs in onze winkel in het centrum van Warnsveld en laat je uitgebreid adviseren. Een proefrit maken op een van de Stromer modellen is ook mogelijk en we vertellen je graag meer over de verschillende financieringsmogelijkheden.

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dealer Stromer Bikes

Bij Fietsen van Stenis delen we je passie voor de nieuwste e-bike technologie. We streven ernaar om je de meest innovatieve en kwalitatieve producten op de markt te bieden. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Spreek ik je snel? Marco van Stenis