Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

De Stromer ST2

Ideaal voor woon-werk verkeer

De Stromer ST2 is de eerste speed pedelec van Stromer, die voorzien is van een onderhoudsvrije aandrijving. In plaats van en ketting beschikt de ST2 over riemaandrijving. Net als andere Stromer fietsen is de ST2 erg mooi afgewerkt en voorzien van hoogwaardige onderdelen. Deze speedbike is een serieus alternatief voor de auto. De dagelijkse woon- werk ritjes leg je snel en comfortabel af. De actieradius is met een afstand 180 kilometer lekker groot. Met de krachtige motor en het flinke koppel trek je erg snel op. Zonder al teveel inspanning zit je zo op  de topsnelheid van 45 km/h.

Wil je een keer kennis maken met de Stromer ST2 kom dan langs voor een proefrit.

De Stromer ST2 met comfort frame

Stromer ST2 highlights

Ideale reisgenoot

Met onderhoudsvrije riemaandrijving

De Stromer ST2 wordt geleverd met een riemaandrijving: de Gates Carbon Drive. Een krachtige, geruisloze en extreem lichte aandrijving, die ontwikkeld is in de motorsport en geoptimaliseerd voor speed pedelecs. Riemaandrijving heeft een aantal grote voordelen. Het vergt nauwelijks onderhoud vergt, is extreem duurzaam en loopt nagenoeg geruisloos loopt. De naafversnelling van het systeem telt 5 verschillende verzetten. Zodat je altijd het juiste verzet tot je beschikking hebt. 

Gallery Stromer ST2

Innovatieve en adaptieve verlichting

De Stromer ST2 heeft de intelligente verlichting van Supernova aan boord. De lamp past automatisch aan zich. Bij tegemoetkomend verkeer verandert de lamp de lichtsterkte.  Zo val je beter op. Met een vermogen van 1.600 lumen heb je altijd  uitstekend zicht in het donker. Daarnaast beschikt de Stromer over een geavanceerd achter remlicht. Voor een optimale zichtbaarheid in het donker. Erg belangrijk vanwege de hogere snelheden die een Stromer haalt.

Video Stromer ST2

De Stromer ST2 leasen?

Voor een vast bedrag per maand

Bij Fietsen van Stenis kun je een Stromer speed pedelec ook leasen. Dat kan als particulier, maar ook via de werkgever. Je betaalt dan een bedrag per maand in plaats van een groot bedrag ineens. 

Een Stromer ST2 lease je al vanaf €321,- per maand. Dat is inclusief:

Welke kleur kies jij?

De ST2 is leverbaar in de bijzonder fraaie kleuren Royal Blue en Dark Grey. Aan jou de keuze. Hoe je meer van opvallen of meer van ingetogen? Daarnaast kun je kiezen voor een comfort frame met lage instap of een Sport frame.

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €5999,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €4199,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Fietsen van Stenis is gespecialiseerd in Stromer speed pedelec en exclusief dealer van dit merk. We hebben altijd een ruime voorraad van deze snelle fietsen. Kom gerust langs, ons team is je graag van dienst met een goed advies onder het genot van een goed bakje koffie of thee. Of maak een afspraak en ervaar zelf de sensatie van het rijden op een Stromer. 

Spreek ik je snel? Marco van Stenis