Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

Stromer aanbieding

Stromer aanbieding

Voordelig de Stromer van je dromen

Ben je op zoek naar een extra voordelige Stromer speed pedelec? Fietsen van Stenis heeft van tijd tot tijd een Stromer aanbieding. Regelmatig hebben we in onze fietsen speciaalzaak demo of tweedehands Stromer modellen op voorraad. Alle Stromer fietsen zijn door ons nagekeken en komen met garantie. Als geselecteerd dealer bieden we aantrekkelijke lease- en financieringsopties aan. Waarom zou je de volledige prijs betalen voor een nieuwe speed pedelec als je bij ons terecht kunt voor een mooie Stromer aanbieding? Ook  hebben we regelmatig Stromer modellen of demo’s in de winkel. 

Stromer-aanbieding-ST5

Stromer ST5 aanbieding

Stromer-aanbieding-ST3

Stromer aanbieding

Voordelig een Stromer rijden

Met een uitstekende service als extra

Als je er al een tijdje over denkt om een Stromer aan te schaffen, maar je bent afgeschrikt door het prijskaartje, dan is er goed nieuws! Fietsen van Stenis heeft regelmatig Stromer fietsen in de aanbieding. Dat zijn bijvoorbeeld fietsen die zorgvuldig zijn ingezet als demo of die zijn ingeruild door klanten die een upgrade wilden naar het nieuwste model. Of het zijn modellen die een tijdje bij ons in de winkel hebben gestaan.

Als geselecteerde Stromer dealer van Stromer staan we bekend om de uitgebreide  kennis van de hoogwaardige techniek van speed pedelecs. Dagelijks zijn we ook bezig met het onderhoud van deze fietsen voor veel van onze klanten. Graag adviseren we je over de verschillende modellen, als de ST1, ST2, ST3, ST5 en het topmodel de ST7. Zo kun je altijd de juiste keuze maken voor een Stromer die het beste bij jouw rijstijl en gebruik past.

Bij Fietsen van Stenis is jouw fietsplezier onze hoogste prioriteit. Ons doel is om jou de ideale fietsbeleving te garanderen. Of je nu begeleiding zoekt in de aanschaf van een elektrische fiets, assistentie wenst bij het onderhoud of herstel, of simpelweg een vraag hebt, ons ervaren team geeft graag advies. Bij ons is jouw Stromer altijd in goede handen.

100% gecontroleerde Stromer aanbiedingen

Stromer ST2 aanbieding

De Stromer ST2 is een van de best verkochte modellen van Stromer Dit model biedt veel waarde voor zijn geld en profiteert van alle innovaties die het Zwitserse merk heeft ontwikkeld voor de duurdere modellen. Regelmatig hebben wij Stromer ST2 aanbiedingen. Modellen die als demo fiets zijn ingezet of ingeruild door een klant. 

Onze fietsen worden altijd vakkundig gecontroleerd en zijn technisch altijd 100% in orde. Gegarandeerd. 

of kom langs in onze speciaalzaak

Zelf de snelheid van een Stromer ervaren?

Kom langs voor een proefrit!

Fietsen van Stenis staat voor je klaar wanneer je overweegt een nieuwe of gebruikte Stromer te kopen, leasen of huren.

Wij voorzien je graag van alle informatie om je Stromer ervaring te starten. Kom langs bij Fietsen van Stenis en ervaar de snelheid en het comfort van een Stromer speed pedelec. Of plan een testrit in. Parkeren kan bij ons voor de deur en gratis.

Stromer ST7 Dark Platinum

Stromer financiering

Bij ons heb je niet alleen regelmatig de keus uit Stromer aanbiedingen, maar kun je ook kiezen voor onze verschillende lease- en financieringsmogelijkheden. Zo is het vaak erg interessant om de fiets via je werkgever aan te schaffen. Bijvoorbeeld via het fietsplan.

Met gunstige condities en betaalmogelijkheden profiteer je van alle voordelen van een Stromer speed pedelec, zonder dat je je druk hoeft te maken over aankoop en onderhoud.

Stromer ST1 aanbieding

Nu vanaf €4199,-

Stromer heeft de prijzen van de Stromer ST1 en ST3 met klassieke kettingaandrijving (11 versnellingen) drastisch verlaagd. De Stromer S1 is er nu al vanaf €4199 en de prijs voor de Stromer ST3 is met bijna €1200,- verlaagd naar €5999,-. Een voordelige manier om op de beste speed pedelec op de markt te bemachtigen! 

Stromer-ST1-aanbieding
Stromer ST1 aanbieding, nu vanaf €4199,-

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €5999,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €4199,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Bij Fietsen van Stenis hebben we passie voor fietsen en de nieuwste e-bikes. We doen er alles aan om jou als fietser het meeste fitesplezier te bezorgen. We kijken ernaar uit je binnenkort te ontmoeten in onze fietsen speciaalzaak! Wellicht voor een mooie Stromer ST1, ST2 of ST5 aanbieding of een Stromer occassion.

Neem contact op voor de actuele voorraad. Marco van Stenis