Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

Speed pedelec leasen: inclusief verzekering en onderhoud

Speed pedelec leasen

In Nederland is het gemiddelde woon-werkverkeer goed te overbruggen met een afstand van minder dan 15-20 kilometer. Deze afstand kun je comfortabel en vlot afleggen met een speed pedelec, vaak in slechts een half uurtje. Met deze snelle elektrische fietsen maak je je dagelijkse woon-werk kilometers op een gezonde en efficiënte manier, zonder zorgen over files of parkeerproblemen.

Het aanschaffen van een kwalitatieve speed pedelec is wel een behoorlijke investering zijn. Een interessant alternatief is leasen. Hiermee vermijd je een grote eenmalige uitgave en profiteer je van meerdere voordelen. Leasing omvat vaak ook onderhoud, reparaties en verzekering. Dit betekent dat je voor een vast bedrag per maand zonder zorgen kunt genieten van je speed pedelec.

Speed pedelec leasing is al mogelijk vanaf een aantrekkelijke prijs per maand, vaak met contracten van drie jaar. We nodigen je uit om meer te weten te komen over de flexibele mogelijkheden van speed pedelec leasing. Ons team staat klaar om je van deskundig advies te voorzien.

speed pedelec leasen Gazelle

Speed pedelec leasen voor een vast bedrag per maand

speed pedelec leasen Gazelle

De voordelen van leasing

Ben je geïnteresseerd om meteen te genieten van de voordelen van een speed pedelec, zonder direct een aanzienlijk bedrag te investeren? Met leasing wordt dit erg eenvoudig! Je kunt zowel privé als via je werkgever aantrekkelijke leaseovereenkomsten afsluiten.

Speed pedelec leasen

Steeds meer werkgevers stimuleren hun werknemers om de auto minder te gebruiken en vaker de fiets of het openbaar vervoer te nemen voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Dit draagt bij aan een gezondere levensstijl. Andere voordelen van regelmatig fietsen zijn het vermijden van parkeerproblemen, wachttijden en files.

Met een speed pedelec, die snelheden tot 45 km/u haalt, overbrug je eenvoudig grotere afstanden dan met een reguliere fiets. Voor veel werknemers kan de aanschaf van een high-end fiets echter een aanzienlijke uitgave zijn. Fietsleasing is dan een uitstekende oplossing. Het is een gezonde, milieuvriendelijke en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde die kosteneffectief kan worden aangeboden. Werkgevers kunnen het maandelijkse leasebedrag verrekenen via de loonstrook, waardoor het voor werknemers haalbaar en aantrekkelijk wordt om een speed pedelec te leasen.

In het leasebedrag zijn ook de kosten voor onderhoud, reparatie, banden en verzekering opgenomen. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring bij zakelijk fietsgebruik!

speed pedelec leasen Stromer

Meer weten over leasing?

Wil je meer weten over speed pedelec leasing, vul dan onderstaand formulier in. Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact op. Onze specialisten zijn je graag van dienst met een goed advies over leasing en financiering.

Een nieuwe speed pedelec leasen?

Bij Fietsen van Stenis kun je als particulier, als ZZP-er maar ook via de werkgever een speed pedelec leasen. Je betaalt dan een bedrag per maand in plaats van een groot bedrag ineens en je geniet daarnaast van extra voordelen:

Stromer speed pedelec-proefrit

Wat leasing inhoudt

Wat betekent het leasen van een elektrische fiets via je werkgever? Elke werknemer heeft de mogelijkheid om bij zijn lokale fietsenwinkel een nieuwe fiets of speed pedelec te leasen. Dit kan elke type fiets zijn, zolang de consumentenprijs maar minimaal €750,- bedraagt.

Het leasen van de fiets maakt deel uit van het pakket arbeidsvoorwaarden. De werkgever is degene die de leaseovereenkomst aangaat. De maandelijkse kosten voor de lease worden verrekend met het salaris van de werknemer. Deze kosten kunnen bijvoorbeeld in mindering worden gebracht op de reiskostenvergoeding of andere onkostenvergoedingen.

Bij een operationele leaseovereenkomst is het volgende inbegrepen:

speed pedelec leasen Gazelle

De voordelen van leasen

Bewegen, buiten zijn en fietsen zijn allemaal uitstekend voor je gezondheid. Ze houden je fit en alert. Daarom is het een geweldig idee om meer woon-werk kilometers per fiets af te leggen. Als je snel en fris op je werk wilt aankomen, is een speed pedelec een uitstekende keuze.

Leasing is een ideale oplossing als je liever niet in één keer een groot bedrag uitgeeft. Maar er zijn nog meer voordelen aan verbonden:

Na 3 jaar kun je de leasefiets eventueel overnemen. Het is ook mogelijk om weer een nieuwe fiets of speed pedelec uit te zoeken.

speed pedelec leasen Stromer

Dé speed pedelec specialist

Fietsen van Stenis is gespecialiseerd in speed pedelec fietsen en dealer van ondermeer kwaliteitsmerken als KOGA, Gazelle en Stromer . We hebben altijd een ruime voorraad van speed pedelec fietsen. Kom gerust langs, ons team is je graag van dienst met een goed advies over welk model voor jou het meest geschikt is en welke financiering daarbij best. Maak een afspraak en ervaar zelf de sensatie van het rijden op een speed pedelec. 

Spreek ik je snel? Marco van Stenis