Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

Een Stromer lease je al vanaf €206,- per maand, inclusief verzekering en onderhoud

Je nieuwe Stromer leasen?

In Nederland is het woon-werkverkeer gemiddeld minder dan 15-20 kilometer. Een afstand die je met een snelle Stromer speed pedelec in een half uurtje aflegt. Met zo’n snelle elektrische fiets leg je snel en gezond je dagelijkse woon-werk kilometers af. Zonder files en parkeerproblemen,

De aanschaf van zo’n fraaie Stromer speed pedelec kan een flinke uitgave zijn. In plaats van een groot bedrag in één keer uit te geven, kun je ook voor leasing kiezen. Dat is wel zo aantrekkelijk. Helemaal als je bedenkt dat onderhoud, reparaties en verzekering zijn inbegrepen. Voor een vast bedrag per maand kun je onbezorgd een Stromer leasen. 

Een Stromer ST1 lease je al voor €206,- per maand, voor de duur van 3 jaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden, we geven je graag een deskundig advies.

Stromer speed pedelec ST7 grijs

Stromer leasen voor een vast bedrag per maand

De voordelen van lease

Wil je direct opstappen en gebruik maken van de voordelen van een Stromer speed pedelec, zonder gelijk een grote uitgave te doen? Met een leasefiets is dit nu wel heel makkelijk! Leasing kan privé, maar ook heel aantrekkelijk via de werkgever.

Leasen via de werkgever

Steeds meer werkgevers motiveren hun medewerkers om de auto vaker laten staan en de fiets of openbaar vervoer in te zetten voor het dagelijkse woon-werk verkeer. Dat past goed bij een gezondere levensstijl. Andere voordelen van vaker de fiets pakken zijn: geen parkeerproblemen, wachttijden en files.  

Met een 45 km/h snelle speed pedelec leg je gemakkelijk grotere afstanden af dan met een reguliere fiets. Voor werknemers kan de aanschaf van een Stromer een te grote uitgave zijn. Dan biedt fiets leasing uitkomst. Het is een gezonde, groene en gewaardeerde arbeidsvoorwaarde die kostenneutraal ingezet kan worden. De werkgever kan het maandelijkse leasebedrag via de loonstrook verrekenen. Zo wordt het voor werknemers haalbaar en interessant om een Stromer te leasen.

In het lease bedrag zijn ook de kosten voor onderhoud, reparatie, banden en verzekering inbegrepen. Dat is nog eens zorgeloos zakelijk fietsen!

Stromer-ST7-launch-edition-2023

Meer weten over leasing?

Vul het formulier hieronder in als je meer wilt weten over het leasen van een Stromer. We nemen dan op werkdagen binnen 24 uur met je op. We zijn je graag van dienst met een goed advies over financiering. Je kunt ook contact opnemen via: 0575-52 31 05.

Een Stromer leasen?

Bij Fietsen van Stenis kun je als particulier, maar ook via de werkgever een Stromer ook leasen. Dat kan . Je betaalt dan een bedrag per maand in plaats van een groot bedrag ineens. 

Een Stromer lease je al vanaf €206,- per maand. Dat is inclusief:

Stromer speed pedelec ST3 SE Panama Brown
Stromer speed pedelec-proefrit

Wat leasen inhoudt

Wat houdt het leasen van een elektrische fiets via de werkgever in? Elke werknemer kan bij zijn eigen fietsenhandelaar een nieuwe fiets of speed pedelec leasenDat kan elke mogelijke fiets zijn met een consumentenprijs vanaf €750,-

Het leasen van de fiets is onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket. De werkgever sluit daarom de leaseovereenkomst af.  De maandelijkse kosten worden door de werkgever verrekend met het salaris van de werknemer. Deze kosten kunnen bijvoorbeeld verrekend worden met de reiskostenvergoeding of andere onkostenvergoedingen 

Bij operational lease is het volgende inbegrepen:

De voordelen van een Stromer leasen

Bewegen, buiten zijn en fietsen is goed voor je gezondheid, Het houdt je fit en scherp. Daarom is het een goed idee om bijvoorbeeld meer woon- werk kilometer op de fiets af te leggen. Als je snel en niet bezweet op je werk wilt aankomen, dan is een speed pedelec een goed idee. 

Als je niet in één keer een groot bedrag wilt uitgeven, dan biedt leasing uitkomst. Maar het biedt nog veel meer voordelen:

Na 3 jaar kan de leasefiets worden overgenomen worden. Maar je kunt dan natuurkijk ook weer een nieuwe fiets uitzoeken.

Stromer ST5 grey speed pedelec

Welke Stromer wordt het?

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350,- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333,- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €5999,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236,- per maand

Allrounder voor de stad

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €4199,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Fietsen van Stenis is gespecialiseerd in Stromer speed pedelec en exclusief dealer van dit merk. We hebben altijd een ruime voorraad van deze snelle fietsen. Kom gerust langs, ons team is je graag van dienst met een goed advies over welk model voor jou het meest geschikt is en welke financiering daarbij best. Maak een afspraak en ervaar zelf de sensatie van het rijden op een Stromer. 

Spreek ik je snel? Marco van Stenis