Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

Stromer occassion

Stromer occassions

Financieel aantrekkelijk

Fietsen van Stenis is als geselecteerd Stromer dealer ook gespecialiseerd in hoogwaardige Stromer occasions, waaronder de populaire modellen ST1, ST2, ST3 en ST5. Maar waarom zou je eigenlijk kiezen voor een Stromer occasion?

Het Zwitserse merk staat bekend om zijn hoogwaardige, betrouwbare en stijlvolle speed pedelecs. Het kiezen voor een Stromer occasion kan financieel aantrekkelijk zijn zonder in te leveren op kwaliteit. Bij Fietsen van Stenis bieden we regelmatig Stromer occasions aan die zorgvuldig zijn gecontroleerd op veiligheid en prestaties. Zo ben je altijd verzekerd van een betrouwbare speed pedelec tegen een scherpe prijs. Daarmee wordt een elektrische fiets van Stromer een stuk bereikbaarder. 

Stromer ST2

Stromer occasion

Goedgekeurde Stromer occassions

Stromer ST1: instapmodel met kracht en comfort

De Stromer ST1 is het perfecte instapmodel voor wie op zoek is naar een betrouwbare en krachtige e-bike. Dit model biedt een uitstekende combinatie van comfort, snelheid en bereik. Dankzij de sterke motor en het grote accuvermogen is de ST1 ideaal voor zowel woon-werkverkeer als langere fietstochten.

Stromer ST3: luxe voor dagelijks gebruik

De Stromer ST3 is een geavanceerd model met diverse innovatieve snufjes en een luxueuze uitstraling. Dit model is uitgerust met een krachtige SYNO Drive II-motor en een groot accuvermogen, wat zorgt voor een indrukwekkend bereik. Bovendien beschikt de ST3 over een geïntegreerd display en een smartphone-app voor eenvoudige bediening en toegang tot handige functies.

Stromer ST5 occassion

De Stromer ST5 is een topmodel met ongeëvenaarde prestaties. Voor wie op zoek is naar het beste van het beste, is de Stromer ST5 de ultieme keuze. Dit topmodel beschikt over de krachtigste motor in het Stromer assortiment en een ongeëvenaard bereik. Met zijn unieke design en geavanceerde technologie is de ST5 een ware blikvanger op de weg. Enkele bijzondere kenmerken zijn onder andere de elektronische schakeling, geïntegreerde verlichting en een anti-diefstal systeem.

Op zoek naar een Stromer aanbieding? Hou deze website in de gaten of kom langs in onze speciaalzaak in Warnsveld.

Waarom kiezen voor Fietsen van Stenis?

Bij Fietsen van Stenis begrijpen we dat het kopen van een Stromer occasion een belangrijke investering is. Daarom bieden we uitstekende garantievoorwaarden en deskundig advies om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een gloednieuwe Stromer aan te schaffen, te leasen of te financieren. Bij Fietsen van Stenis kan het allemaal. We weten wat er bij komt kijken als je een nieuwe speed pedelec gaat kopen. Privé, via je werkgever of als je een eigen bedrijf hebt.

Op de hoogte blijven?

Vul het formulier hieronder in als je op de hoogte gehouden wilt blijven van nieuwe Stromer occasions. We nemen dan contact met je op, zodra er een occassion beschikbaar komt. Deze komen regelmatig beschikbaar, vanwege inruil of omdat we een demo fiets in de verkoop doen

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €5999,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €4199,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Fietsen van Stenis is gespecialiseerd in Stromer speed pedelec en exclusief dealer van dit merk. We hebben altijd een ruime voorraad van deze snelle fietsen, zowel nieuw als gebruikt. Kom gerust langs. Voor een nieuwe of gebruikte Stromer of als je op zoek bant naar een Stromer aanbieding, ons team is je graag van dienst met een goed advies onder het genot van een goed bakje koffie of thee. Of maak een afspraak en ervaar zelf de sensatie van het rijden op een Stromer met een proefrit

Spreek ik je snel? Marco van Stenis