Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

De Stromer ST7

De ultieme perfectie

Het nieuwe topmodel, de Stromer ST7 streeft alle speed pedelecs voorbij. Met tal van nieuwe innovaties en een oogstrelend nieuw ontwerp. Nog niet eerder beschikte een speed pedelec over zo’n grote (1400 Watt) accu, met een maximaal bereik van maar liefst 260 kilometer. In eerste instantie geleverd wordt de ST7 geleverd als Limited Edition model in een bijzonder fraaie en tijdelijk leverbare kleur Solid Gold. De Stromer ST7 is in deze kleur een echte blikvanger. Vanaf 2023 is de ST7 ook leverbaar in de kleur Dark Platinum. Reserveer dit parade paardje nu of kom langs voor een proefrit.

Gelimiteerde ST7 edition, slecht 300 stuks beschikbaar

Stromer-ST7-Red-Dot-Award

Prijswinnend ontwerp

De Stromer ST7 heeft onlangs de prestigieuze Red Dot Award in de wacht gesleept en is uitgeroepen tot ‘Best of the Best’ voor uitmuntende designkwaliteit.

Volgens de jury onderscheidt deze innovatieve elektrische fiets zich door zijn superieure prestaties, elegant ontwerp en geavanceerde technologie. Met een indrukwekkende actieradius, naadloze integratie van functies en uitzonderlijke rijervaring, tilt de ST7 de mobiliteit naar een hoger niveau. Deze erkenning bevestigt de toewijding van Stromer om duurzame, efficiënte en stijlvolle vervoersoplossingen te bieden die voldoen aan de eisen van de moderne forens.

De ST7 zet nieuwe standaarden

Electronisch schakelen, ABS remsysteem

De Stromer ST7 zet nieuwe standaarden. Als eerste speed pedelec ter wereld beschikt deze over het elektronische schakelsysteem Smart.Shift van fabrikant Pinion. Waarmee elke versnelling altijd raak is en zonder krachtverlies. Het systeem schakelt elektronisch en heeft maar liefst 9 verzetten. Smart.Shift schakelt zeer  betrouwbaar en is nagenoeg onderhoudsvrij. Met een druk op de knop, schakel je snel, ergonomisch en intuïtief. En kan niet alleen tijdens het fietsen, maar ook bij stilstand en zelfs onder belasting. Je kunt ook zelf de start versnelling kiezen en det display geeft de geselecteerde versnelling aan en geeft advies indien nodig. 

Stromer ST7 highlights

Stromer ST7 Limited Edition

Slechts 350 exemplaren beschikbaar

Stromer heeft in samenwerking met het Alinghi Red Bull raceteam een speciale editie van de Stromer ST7 uitgebracht. Slechts 350 stuks worden er gemaakt. Een uniek verzamelobject is voor fans van snelheid en speed pedelecs.

Het gelimiteerde model kenmerkt zich door een fraaie matblauwe kleur en worst standaard geleverd met exclusieve accessoires als een prachtige lederen bagagetas. Wees er snel bij, de oplage is zeer beperkt.

Gallery Stromer ST7

Extreem krachtige accu

De extreem krachtige accu van Stomer heeft een capaciteit van een ongekende 1440 Watt, waarmee je maar liefst 260 km op een acculading kunt halen. Een sterke carbon riemaandrijving van Gates brengt krachten soepel over naar het achterwiel worden. Met het krachtige ABS anti blokkeer rem systeem voorkom je blokkerende remmen en sta je snel en veilig stil. 

 

Video Stromer ST7

De Stromer ST7 leasen?

Voor een vast bedrag per maand

Bij Fietsen van Stenis kun je een Stromer speed pedelec ook leasen. Dat kan als particulier, maar ook via de werkgever. Je betaalt dan een bedrag per maand in plaats van een groot bedrag ineens. 

Een Stromer lease je al vanaf € -,- per maand. Dat is inclusief:

Stromer-ST7-launch-edition-gold

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Fietsen van Stenis is gespecialiseerd in Stromer speed pedelec en exclusief dealer van dit merk. We hebben altijd een ruime voorraad van deze snelle fietsen. Kom gerust langs, ons team is je graag van dienst met een goed advies onder het genot van een goed bakje koffie of thee. Of maak een afspraak en ervaar zelf de sensatie van het rijden op een Stromer. 

Spreek ik je snel? Marco van Stenis