Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

Stromer ST7
Alinghi Red Bull

De Stromer ST7 ABRB

Limited Edition Stromer Alinghi Red Bull 

Bij Fietsen van Stenis kun je nu de exclusieve Stromer ST7 Alinghi Red Bull Edition, modeljaar 2024, reserveren. De fiets is ontstaan uit een bijzonder partnership tussen Stromer en het zeilteam van Alinghi en Red Bull resulteert in deze unieke e-bike.

Het Zwitserse merk dat bekend staat om zijn premium speed pedelecs, heeft in samenwerking met Alinghi en Red Bull een speciale editie van de Stromer ST7 model gecreëerd. Deze e-bike wordt in een zeer gelimiteerde oplage leverbaar, waardoor het een uniek verzamelobject is voor e-bike fans en snelheidsliefhebbers.

De Stromer ST7 Alinghi Red Bull Edition combineert innovatieve e-bike technologie, elegant design en vakmanschap van topklasse. Geïnspireerd door Alinghi’s jachtontwerpen en Red Bull’s liefde voor snelheid en prestatie, is de fiets een unicum in zijn soort. In de fraaie matblauwe kleur heeft de fiets een unieke uitstraling. Tijdelijk en zeer beperkt leverbaar!

Stromer ST7 ARBR 2024 wit blauw

De Stromer ST7 Alinghi Red Bull

Limited Edition

Exclusiever wordt het niet

Inclusief fraaie speed pedelec helm

Deze speed pedelec voor een ongeëvenaarde rijervaring. Met een krachtige motor, een indrukwekkende actieradius en geavanceerde functies zoals het geïntegreerde touch display van Stromer, Bluetooth-connectiviteit, GPS-tracking en de state-of-the-art Pinion smart schakeltechnologie, zul je elke rit optimaal ervaren.

Deze gelimiteerde Stromer ST7  ARBR fiets wordt geleverd inclusief fraaie matblauwe helm. De helm beschikt over ingebouwde verlichting, aan de voorzijde een krachtige lamp die helder zicht geeft op de weg en aan de achterzijde een rood licht dat tegelijk dient als remlicht. Zo heb je niet alleen zelf goed zicht, maar ben je ook goed zichtbaar in het verkeer. Wel zo veilig!

Stromer ST7 ARBR 2024 helm

Gallery Stromer ST7 Alinghi Red Bull

Gelimiteerde oplage

Deze speciale uitvoering is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Stromer en het succesvolle Alinghi Red Bull zeilteam, wat een gelimiteerde oplage van een ongekend krachtige en stijlvolle speed pedelec heeft opgeleverd. Voor de echte liefhebbers en verzamelaars een niet te missen kans.

Met een wereldwijd zeer beperkte oplage, zal deze limited edition Stromer ST7 Alinghi Red Bull Edition snel uitverkocht zijn. Bezoek Fietsen van Stenis om deze indrukwekkende speed pedelec te bewonderen, of neem contact met ons op om je interesse te bespreken. Reserveer nu je eigen Stromer ST7 ARBR bij Fietsen van Stenis.

Stromer ST7 Alinghi Red Bull 2024 wit blauw

De Stromer ST7 leasen?

Voor een vast bedrag per maand

Bij Fietsen van Stenis kun je een Stromer speed pedelec ook leasen. Dat kan als particulier, maar ook via de werkgever. Je betaalt dan een bedrag per maand in plaats van een groot bedrag ineens. 

Een Stromer ST7 lease je al vanaf €350,- per maand. Dat is inclusief:

Stromer speed pedelec ST7 grijs

Welke kleur kies jij?

De Stromer ST7 is er ook in andere kleuren en in een ongelimiteerde oplage. Kies voor ingetogen donkergrijs of de tijdelijk leverbare kleur goud. 

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Bij Fietsen van Stenis delen we je passie voor de nieuwste e-bike technologie. We streven ernaar om je de meest innovatieve en kwalitatieve producten op de markt te bieden. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Spreek ik je snel? Marco van Stenis