Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

De Stromer ST1

De allrounder voor de stad

Elk jaar houdt het Algemeen Dagblad een grote fietstest. Lezers van de krant én redacteuren kiezen dan hun favoriete fietsen. In de categorie elektrisch ondersteunde fietsen tot 45 km/h werd de Stromer ST1 de grote winnaar in 2020. Dat zegt genoeg over de kwaliteiten van de speed pedelec. Gemaakt in Zwitserland en als beste getest!

De Stromer ST1. Een hoogwaardige speed pedelec voor een betaalbare prijs. De krachtige motor drijft de de achterwielen aan. Je kunt kiezen voor een Sport of Comfort frame, die een lage instap heeft. Zo kun je makkelijker op- en af stappen.

De Stromer ST1 is nu extra voordelig leverbaar en als vanaf € 4199,- te bestellen.

Stromer-ST1-aanbieding

De ST1 met sport frame

De ST1 met comfort frame

Stromer ST1 highlights

De Stromer ST1 is een allrounder

met een bereik van 120 tot 180 kilometer

Standaard beschikt de Stromer ST1 over een uitneembare accu van 618 Wh. Voor meer bereik kun je ook kiezen voor een grotere accu. De accu is in het frame ingebouwd en kan met een druk op de knop verwijderd of verwisseld worden. Ook dit model beschikt over ingebouwde dagrijverlichting zo ben je altijd goed zichtbaar. Handig met de hoge snelheden die de ST1 kan halen.
Stromer ST1 deep petrol

Gallery Stromer ST1

680 WH accu

De gemiddelde afstand woon- werkverkeer in Nederland is 22 kilometer, waarbij de reisafstand tussen de 15 en 35 kilometer is. Voor dit soort afstanden is de standaard meegeleverde accu ruim voldoende. Heb je meer actieradius nodig dan kun je de accu upgraden voor meer bereik. Met de 814 Wh haal je tot 150 kilometer en met de 984 Wh accu tot maar liefst 180 kilometer.

Stromer ST1 deep petrol
Stromer ST1 deep petrol

Ketting of riemaandrijving?

De Stromer ST1 is naast een reguliere Shimano kettingaandrijving met versnellingen, ook leverbaar met een riemaandrijving van het toonaangevende merk Gates. De kettingaandrijving is voordeliger, de riemaandrijving heeft als grote voordelen dat de riem lang mee gaat en nauwelijks onderhoud behoeft. 

Video Stromer ST1

De Stromer ST1 leasen?

Voor een vast bedrag per maand

Bij Fietsen van Stenis kun je de Stromer ST1 ook leasen. Je betaalt dan een bedrag per maand in plaats van een groot bedrag ineens. Leasen kan als particulier, maar ook aantrekkelijk via je werkgever. 

Een Stromer lease je al vanaf €206,- per maand. Dat is inclusief:

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €5999,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €4199,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Fietsen van Stenis is gespecialiseerd in Stromer speed pedelec en exclusief dealer van dit merk. We hebben altijd een ruime voorraad van deze snelle fietsen. Kom gerust langs, ons team is je graag van dienst met een goed advies onder het genot van een goed bakje koffie of thee. Of maak een afspraak en ervaar zelf de sensatie van het rijden op een Stromer. 

Spreek ik je snel? Marco van Stenis