Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

Stromer winterbanden

Stromer winterbanden

Met meer grip veilig de winter door 

Nu de herfst en de winter weer in aantocht zijn, is de tijd aangebroken om na te denken of je als speed pedelec rijder ook de winter blijft doorfietsen. De juiste winterbanden kiezen is daarbij erg belangrijk. We helpen je op weg met de keuze voor de juiste Stromer winterbanden. Zo ben je ook onder winterse en nattere omstandigheden veilig onderweg.

Gratis bandenwissel bij servicebeurt

Heb je een Stromer bij ons in onderhoud, dan worden de banden kosteloos gewisseld bij een halfjaarlijkse onderhoudsbeurt. Maak een afspraak of kom langs in onze winkel.

Bescherming tegen lek rijden

Stromer winterbanden

Stomer winterbanden

Waarom speed pedelec winterbanden?

We geven je drie redenen

1. Veiligheid
Stromer winterbanden bieden een verbeterde grip bij lagere temperaturen en op winterse ondergronden zoals sneeuw en ijs, waardoor de kans op uitglijden en vallen drastisch vermindert.

2. Comfort
De zachte rubbersamenstelling en het specifieke profiel van winterbanden bieden een comfortabelere rit in winterse omstandigheden, verminderen trillingen en verhogen het rijgenot.

3. Prestaties
Behoud de prestaties van jouw Stromer ook bij koud weer. Speciale Stromer winterbanden garanderen een optimale krachtoverdracht, zodat je efficiënt en zorgeloos kunt blijven trappen.

Stromer winterbanden

speed pedelec Winterbanden

Winterbanden voor je Stromer

Welke moet je kiezen?

Aan jou de keuze

Bij Fietsen van Stenis hebben we een selecte keuze van hoogwaardige winterbanden, speciaal geselecteerd voor de Stromer speed pedelec modellen, van de ST1 tot aan de ST7. Hier zijn onze top picks:

Pirelli CYCL-E Winterband
De Pirelli CYCL-E staat bekend om zijn betrouwbare grip en lekbestendigheid. Met een innovatief profielontwerp, is deze band ontwikkeld om uitmuntende prestaties te leveren op natte en gladde oppervlakten. De CYCL-E combineert veiligheid met rijcomfort, wat hem tot een uitstekende keuze maakt voor de Stromer rijders die hun woon-werkverkeer niet willen onderbreken.

Continental Top Contact Winter II Premium
Dit is de winterband bij uitstek voor degene die zoekt naar ongeëvenaarde kwaliteit en veiligheid. De Continental Top Contact Winter II Premium biedt een uitstekende grip dankzij zijn speciale wintercompound en het aangepaste profiel. De robuuste bouw en de excellente lekbescherming maken deze band een zeer duurzame optie, ideaal voor dagelijks gebruik onder zwaardere winterse omstandigheden.

Pirelli Winterband WT 57-584
Een andere topper uit het gamma van Pirelli is de WT 57-584. Deze winterband belooft maximale grip op koude en natte oppervlakken, met een bijzonder profielontwerp dat water en sneeuw effectief afvoert. Of je nu over besneeuwde paden of door regenachtige straten rijdt, de Pirelli WT 57-584 biedt stabiliteit en zekerheid op twee wielen.

Stromer winterbanden pirelli-cycle-e
Pirelli Cycle-E winterband
Stromer-winterband-Continental-Winter-Premium
Continental Top Contact Premium Winter
Stromer-winterband-Pirelli
Pirelli winterband WT 57-584

Winterbanden zijn geschikt voor alle Stromer modellen

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Bij Fietsen van Stenis hebben we passie voor de nieuwste speed pedelec technologie. We streven ernaar om je elke Stromer fietser veilig op de weg te houden. We kijken ernaar uit je binnenkort welkom te heten in onze speciaalzaak in Warnsveld! Wellicht voor een set winterbanden. 

We zien je graag! Marco van Stenis