Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

Stromer fietstassen

Stromer fietstas

Stijlvolle fietstassen van Stromer

Fietstassen zijn een onmisbaar accessoire. Handig voor het vervoeren van boodschappen of het meenemen van een laptop als je naar je werk of een afspraak fietst. Speciaal voor Stromer speed pedelecs zijn er een aantal fraaie fietstassen ontwikkeld, waar je mee voor de dag kunt komen. Vervaardigd van mooie materialen en een veilige bevestiging. Zodat je waardevolle spullen veilig vervoerd kunnen worden, ook als je sneller onderweg bent of over minder glad geasfalteerde wegen.

Stromer heeft een mooi aanbod aan fietstassen. De Stromer fietstassen Antwerp, Berlin en Bern zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een eenvoudig en veilig bevestigingssysteem waarmee ze snel en gemakkelijk aan de fiets kunnen worden bevestigd.

Stromer Fietstas Antwerp

De verschillende Stromer fietstassen

Stromer fietstas Antwerp

Stromer fietstas Berlin

Stromer fietstas Bern

De verschillende Stromer fietstassen

Exclusief en gemaakt van prachtige materialen

Stromer Antwerp fietstas

De Stromer Antwerp fietstas is gemaakt van waterdicht polyester en beschikt over een rolsluiting, waarmee de tas snel een makkelijk gesloten en geopend kan worden. Deze Antwerp Stromer fietstas kan als enkele , maar ook als dubbele fietstas worden gebruikt, door zowel aan de linker- als de rechterzijde van de bagagedrager een tas te plaatsen. De Antwerp tas heeft een  inhoud van 20 liter en beschikt over drie vakken. Met de schouderriem neem je de fietstas makkelijk mee. 

Stromer fietstas Bern

De Stromer Bern Trunkbag heeft een inhoud van 16 liter en kan bovenop de bagagedrager worden bevestigd en kan ook in combinatie met de Antwerp fietstassen worden gebruikt. De tas kan snel en eenvoudig met het racktime systeem op de drager van elke Stromer worden bevestigd. De Bern Trunkbag is 100% waterdichte en gemaakt van hoogwaardig polyester. De tas heeft een ritssluiting waarmee de overzichtelijk en ruim vak bereikbaar is. Een afneembare schouderband wordt ook meegeleverd. Aan 2 zijden is een reflecterend logo aangebracht.
Stromer-fietstas-Antwerp

Stromer Berlin laptoptas

De stijlvolle Stromer Berlin aktetas

Exclusieve laptoptas

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Fietsen van Stenis is gespecialiseerd in Stromer speed pedelec en exclusief dealer van dit merk. We hebben altijd een ruime voorraad van deze snelle fietsen. Kom gerust langs, ons team is je graag van dienst met een goed advies onder het genot van een goed bakje koffie of thee. Of maak een afspraak en ervaar zelf de sensatie van het rijden op een Stromer. 

Spreek ik je snel? Marco van Stenis