Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

Een tweedehands Stromer

Stromer tweedehands

Is een Stromer occasion een goede keuze?

Ben je op zoek naar een tweedehands Stromer speed pedelec? Zoek niet verder! Bij Fietsen van Stenis hebben we regelmatig demo of Stromer tweedehands modellen op voorraad. Als geselecteerde dealer van Stromer staan we bekend om onze uitstekende service en expertise. Bovendien bieden we aantrekkelijke lease- en huuropties aan. Waarom zou je de volledige prijs betalen voor een nieuwe fiets als je bij ons een kwalitatieve tweedehands Stromer kunt vinden?

Stromer tweedehands ST1

Stromer ST1

Stromer tweedehands

Stromer tweedehands

Voordelig een Stromer rijden

Met een uitstekende service als bonus

Bij Fietsen van Stenis hebben we regelmaat tweedehands Stromer speed pedelecs beschikbaar. Deze zijn ingeruild door klanten of als demonstratie fiets ingezet. We updaten regelmatig onze Stromer occasion voorraad, dus er is altijd een nieuwe optie om uit te kiezen.

Als geselecteerde dealer van Stromer hebben we een diepgaande kennis van de Stromer techniek en doen we ook het onderhoud van deze fietsen voor veel van onze klanten. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren over de verschillende modellen, functies en opties die beschikbaar zijn. We zorgen ervoor dat je de juiste keuze kunt maken bij het selecteren van een tweedehands Stromer die het beste bij jouw behoeften past.

Bij Fietsen van Stenis staat jouw tevredenheid voorop. We streven ernaar om je een uitstekende fiets ervaring te bieden. Of je nu advies nodig hebt bij het kiezen van een fiets, hulp nodig hebt bij onderhoud of reparaties, of gewoon een vraag hebt, ons vriendelijke en deskundige team staat altijd voor je klaar. Je kunt erop vertrouwen dat je fiets bij ons in goede handen is.

100% gecontroleerde Stromer tweedehands fietsen

Stromer ST3 demo

Stromer ST7 Dark Platinum

Flexibele financiering

Bij ons kun je niet alleen een Stromer tweedehands kopen, maar we bieden ook flexibele lease- en huuropties aan. Dit is met name handig als je de fiets eerst wilt uitproberen voordat je tot aanschaf overgaat. 

Dankzij onze aantrekkelijke voorwaarden kun je genieten van de voordelen van een Stromer speed pedelec zonder je zorgen te hoeven maken over de kosten van aanschaf en onderhoud.

Zelf het comfort van een Stromer ervaren?

Kom langs voor een proefrit!

Fietsen van Stenis is je graag van dienst als het gaat om het kopen, leasen of huren van een nieuwe of tweedehands Stromer. We bieden alles wat je nodig hebt om jouw elektrische fietsavontuur te beginnen. Bezoek Fietsen van Stenis vandaag nog en ontdek het plezier en gemak van een Stromer speed pedelec. Of maak een afspraak voor een proefrit.

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Bij Fietsen van Stenis delen we je passie voor de nieuwste e-bike technologie. We streven ernaar om je de meest innovatieve en kwalitatieve producten op de markt te bieden. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Spreek ik je snel? Marco van Stenis