Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

De Stromer ST3 Pinion

Speed pedelec voor langere afstanden 

De Stromer ST3 speed pedelec is vanaf nu optioneel leverbaar met een onderhoudsvrije riemaandrijving en een elektronisch versnelling systeem va Pinion. De ST3 beschikt over een krachtige accu met een maximaal bereik van maar liefst 180 kilometer. Dat in combinatie met een riemaandrijving van Gates zorgt voor een uitzonderlijk lange levensduur en dat ook nog eens nagenoeg onderhoudsvrij is.

De ST3 van Stromer is er nu ook als Limited Alinghi Red Bull Edition met een aantal fraaie extra’s. Tijdelijk leverbaar. Wees er dus snel bij! 

De ST3 in de kleur zwart

Stromer ST3 comfort

De ST3 met comfort frame

Stromer ST3 highlights

Snel en precies schakelen

elektronisch schakelen met Pinion

Met het revolutionaire en unieke versnellingssysteem van Pinion gaat schakelen nauwkeurig en snel. Zelfs in stilstand kun je moeiteloos naar een andere versnelling schakelen.  Het systeem is in combinatie met de riemaandrijving van Gates erg onderhoudsvriendelijk en gaat een fietsleven lang mee. De carbon riem is ontwikkeld in de motorsport waar hoge eisen gesteld worden aan de aandrijving. Een riem is in tegenstelling tot een gewone fietsketting niet gevoelig voor zand, regen en pekel.

Stromer ST3 Pinion

Gallery Stromer ST3

Stromer ST3 Pinion

De Stromer ST3 is optioneel leverbaar met een hoogwaardige Pinion aandrijving. Dit state-of-the-art versnellingsysteem levert erg soepele schakelprestaties en een uitzonderlijke duurzaamheid, waardoor de fiets nog beter geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als ook langere tochten. In plaats van een traditionele ketting is de ST3 Pinion uitgerust met een carbon riemaandrijving, die extreem sterk en nagenoeg onderhoudsvrij is.

Bovendien kan de Stromer ST3 nu ook worden uitgerust met een geavanceerd ABS remsysteem. Dit systeem biedt een verbeterde veiligheid door het verminderen van de remafstand en het verhogen van de stabiliteit tijdens het remmen, vooral op gladde of natte ondergronden. Deze opties maken de ST3 nog veelzijdiger en daarmee een topkeuze voor de veeleisende fietser die op zoek is naar de ultieme combinatie van prestaties, comfort en veiligheid.

Stromer ST3 Pinion ABS
De Stromer ST3 uitgerust met Pinion versnellingen, ABS, verende voorvork en zadelpen

De ST3 met comfort frame

Pinion aandrijving

Het Pinion aandrijfsysteem biedt een aantal mooie voordelen ten opzichte van traditionele aandrijvingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Stromer ST3 video

De Stromer ST3 leasen?

Voor een vast bedrag per maand

Bij Fietsen van Stenis kun je de Stromer van je dromen ook leasen. Je betaalt dan een bedrag per maand in plaats van een groot bedrag ineens. Leasen kan als particulier, maar is ook erg aantrekkelijk via de werkgever. 

Een Stromer lease je al vanaf €206,- per maand. Dat is inclusief:

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Fietsen van Stenis is gespecialiseerd in Stromer speed pedelec en exclusief dealer van dit merk. We hebben altijd een ruime voorraad van deze snelle fietsen. Kom gerust langs, ons team is je graag van dienst met een goed advies onder het genot van een goed bakje koffie of thee. Of maak een afspraak en ervaar zelf de sensatie van het rijden op een Stromer. 

Spreek ik je snel? Marco van Stenis