Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

Stromer Deventer

Stromer Deventer

Voor aanschaf, financiering en onderhoud

Op zoek naar een Stromer dealer in de buur van Deventer? Fietsen van Stenis is een vertrouwde speciaalzaak voor elektrische fietsen en speed pedelecs in Gelderland. Als geselecteerde dealer van Stromer, de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige elektrische fietsen, stellen we alles in staat voor de beste fietservaring. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar adres voor de aanschaf, financiering, onderhoud of het maken van een uitgebreide proefrit, de adviseurs van Fietsen van Stenis staan voor je klaar!

Stromer Deventer

Stromer deventer

Stromer Deventer

Stromer Deventer dealer

Waarom kiezen voor een Stromer speed pedelec?

Het Zwitserse merk Stromer is al jarenlang een pionier op het gebied van speed pedelecs en staat bekend om zijn innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een Stromer speed pedelec geniet je van de perfecte combinatie van snelheid, comfort en duurzaamheid. Of je nu pendelt naar het werk, een lange fietstocht maakt of gewoon wilt genieten van een soepele en moeiteloze rijervaring, een Stromer speed pedelec brengt je overal moeiteloos naartoe.

Stromer dealer Deventer

Als geselecteerde dealer van Stromer Deventer in Gelderland, bieden wij een uitgebreid scala aan diensten en voordelen voor onze klanten:

Fietsen van Stenis ligt op een klein kwartier rijden van Deventer, aan de Rijksstraatweg in Warnsveld. Je kunt er gratis voor de deur parkeren. 

 

Stromer Met Fietstas

Stromer ST7 Dark Platinum

Flexibele financiering

Fietsen van Stenis heeft aantrekkelijke voorwaarden waarmee je van de voordelen van een Stromer speed pedelec kunt genieten, zonder je zorgen te hoeven maken over de kosten van aanschaf en onderhoud.

Bij ons kun je een Stromer kopen, maar ook via flexibele lease- en huuropties financieren. Dit is met name handig als je de fiets eerst wilt uitproberen voordat je tot aanschaf overgaat. 

Zelf het comfort van een Stromer ervaren?

Kom langs en laat je adviseren

Kom langs bij Fietsen van Stenis, jouw geselecteerde Stromer dealer in Deventer. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte Stromer speed pedelec. Ervaar zelf de voordelen van elektrisch fietsen op het hoogste niveau!

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Bij Fietsen van Stenis delen we je passie voor de nieuwste e-bike technologie. We streven ernaar om je de meest innovatieve en kwalitatieve producten op de markt te bieden. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Spreek ik je snel? Marco van Stenis