Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec
Standaard 2 jaar garantie op Stromer

Stromer garantie

Waar je van op aan kunt bij Stromer

Een Stromer speed pedelec is een echt kwaliteitsproduct en daar hoort natuurlijk een passende garantie bij. Stromer biedt een uitgebreide garantie die past bij de hoge kwaliteitsstandaarden van de innovatieve fietsen die ze op de markt brengen. De garantie op een Stromer speed pedelec omvat een periode van twee jaar op de fiets en onderdelen, met uitzondering van slijtage-onderdelen zoals banden en remblokken. Op het frame geldt zelfs een garantie van 10 jaar. Dit geeft je als eigenaren de zekerheid dat je investering beschermd is tegen fabricagefouten of andere problemen.

Als de standaard 2 jaar fabrieksgarantie is verlopen, dan biedt Stromer de mogelijkheid om de garantie met nog een jaar te verlengen. 30 dagen voor het verstrijken van de reguliere garantie ontvang je een aanbod om de Stromer garantie te verlengen. De garantie kan met maximaal 3 jaar worden verlengd. Alleen op accu kan de garantie niet worden uitgebreid.

2 jaar garantie op Stromer

Stromer garantie

Stromer garantie bepalingen

Stromer garantie batterij

De Stromer garantie is ook van toepassing op batterij, De accu is een belangrijk en kostbaar onderdeel van elke elektrische fiets. Stromer biedt een garantie van twee jaar op de batterij, of tot een bepaald aantal laadcycli, afhankelijk van wat het eerst aan de orde is. Daarnaast garandeert Stromer dat na 2 jaar de accu nog altijd een minimale capaciteit heeft van 75%. In de loop van de tijd zal de capaciteit van de accu steeds iets teruglopen, dit wordt ook wel accu degradatie genoemd. Met de 2 jaar garantie op de accu ben je er zeker van dat als de batterij binnen de garantieperiode defect raakt gerepareerd of vervangen wordt.

Fietsen van Stenis als aanspreekpunt

Fietsen van Stenis is geselecteerd Stromer dealer en levert ook de service en onderhoud aan Stromer fietsen. Is er een defect aan de Stromer speed pedelec en wil je aanspraak maken op de garantie, dan kun je de fiets naar ons brengen voor reparatie of onderhoud. De winkel waar u de fiets hebt aangeschaft is dus ook de plek waar u terecht kunt voor garantie, service en onderhoudt. Stromer zelf heeft daarnaast een uitstekende klantenservice om eigenaren te helpen met eventuele vragen of problemen met betrekking tot de garantie.

Stromer garantie voorwaarden

Waarom kiezen voor Stromer?

De Stromer garantie bepalingen laten zien dat het Zwitserse merk gelooft in de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten. Met een Stromer speed pedelec ben je niet alleen verzekerd van state-of-the-art technologie en uitmuntende prestaties, maar ook van een goede ondersteuning en uitstekende garantie na je aankoop. Zo kun je vertrouwen op een zorgeloze ervaring en jarenlang fietsplezier.

Stromer staat dus niet voor niets voor kwaliteit en streeft naar een hoge  tevredenheid van hun klanten. Elke fiets die uit de fabriek komt, voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en dat is terug te zien in het garantiebeleid. Als je investeert in een Stromer, investeer je niet alleen in een hoogwaardig vervoermiddel, maar ook in de zekerheid dat je ondersteund wordt door een van de leiders in de industrie.

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €5999,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €4199,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dealer Stromer Bikes

Bij Fietsen van Stenis delen we je passie voor de nieuwste e-bike technologie. We streven ernaar om je de meest innovatieve en kwalitatieve producten op de markt te bieden. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Spreek ik je snel? Marco van Stenis