Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

Snel en efficient laden

Stromer lader CR246

Snel en stil je speed pedelec opladen

De Stromer lader CR246 is een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplader voor elektrische fietsen van Stromer. Deze lader staat bekend om zijn snelle en vooral stille laadcapaciteit. Met een geluidsniveau van slechts 0,5 dB is het een van de stilste opladers op de markt. Dit maakt het een geschikte keuze voor gebruikers die de voorkeur geven aan een rustige omgeving tijdens het opladen van hun fiets.

Een van de meest opvallende kenmerken van de CR246 lader is zijn vermogen van 246 watt. Dit vermogen zorgt voor een efficiënt laadproces, waardoor de batterij van de fiets sneller wordt opgeladen in vergelijking met veel standaardladers. Dit is vooral gunstig voor gebruikers die vaak lange afstanden afleggen en afhankelijk zijn van een snel oplaadproces.

Stromer lader CR246

Compact en licht van gewicht

Hoe de actieradius wordt beïnvloed

De lader is niet alleen krachtig maar ook compact en licht van gewicht. Met een gewicht van slechts 1,85 pond en afmetingen van 18,5 x 8,5 x 5,5 cm, is deze lader makkelijk mee te nemen en op te bergen. Bovendien heeft de lader een kabel van ongeveer 3,41 yard, wat voldoende flexibiliteit biedt voor het opladen op verschillende locaties.

De CR246 lader is geschikt voor alle huidige modellen en batterijen van Stromer, wat betekent dat het een veelzijdige keuze is voor gebruikers met verschillende Stromer fietsen. De lader is te koop voor een prijs van ongeveer $299, wat redelijk is gezien de kwaliteit en functionaliteit die het biedt.

Naast de technische specificaties is het ook belangrijk om te vermelden dat Stromer bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid in de e-bike industrie. Hun producten zijn ontworpen met oog voor detail en gericht op het bieden van een optimale ervaring voor de gebruiker, zowel wat betreft prestaties als comfort.

Samenvattend, de Stromer CR246 lader is een uitstekende keuze voor Stromer e-bike gebruikers die op zoek zijn naar een snelle, stille en efficiënte oplaadmogelijkheid. Het combineert hoge prestaties met gebruiksgemak, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor elke Stromer e-bike eigenaar​​​​​​​​.

Stromer speed pedelec-proefrit

Stromer lader CR246

Een extra oplader kan erg handig zijn voor dagelijks woon-werk ritten en als je op het werk de fiets wilt opladen. Met de Stromer CR246 laadt je de accu snel en zeer stil op (maximaal 0,5 dB). De oplader is geschikt voor alle huidige Stromer modellen en heeft een kabellengte van ruim 3 meter.

Stromer-lader-CR246

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Fietsen van Stenis is gespecialiseerd in Stromer speed pedelec en exclusief dealer van dit merk. We hebben altijd een ruime voorraad van deze snelle fietsen. Kom gerust langs, ons team is je graag van dienst met een goed advies onder het genot van een goed bakje koffie of thee. Of maak een afspraak en ervaar zelf de sensatie van het rijden op een Stromer. 

Spreek ik je snel? Marco van Stenis