Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

Limited Edition Stromer ST2 Pinion

De Stromer ST2 Pinion

Met onderhoudsvrije riemaandrijving

De nieuwe Stromer ST2 Pinion speed pedelec van het Zwitserse merk brengt comfort, veiligheid en power naar een nog hoger niveau. Deze fiets is opnieuw ontworpen en heeft het innovatieve versnelling systeem vaan Pinion aan boord.

De Pinion versnelling is met ervaring uit de auto-industrie ontwikkeld en levert uiterst betrouwbare schakel prestaties in elke situatie. Het 6-voudige systeem is eenvoudig te bedienen via een draaischakelaar, waardoor je snel en precies versnellingen kunt wisselen, zonder extra belasting van de motor. Dankzij de geruisloze Gates Carbon riemaandrijving ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk.

Reserveer nu alvast deze tijdelijk verkrijgbare Limited Edition. Leverbaar vanaf april 2023.

Stomer ST2 Pinion LE electric green 2023

De Stromer ST2 met smartphone integratie

Stromer ST2 Pinion LE

Soepel schakelen met Pinion

Met onderhoudsvrije riemaandrijving

Met de nieuwe Stromer ST2 Pinion ben je perfect uitgerust voor je dagelijkse woon- werk ritten. De versnelling, schakelaar en riemaandrijving zijn naadloos geïntegreerd in het fraaie frameontwerp. Voor extra comfort kun je optioneel kiezen voor een verende voorvork en zadelpen. De 750 watt achterwielmotor biedt geruisloze en krachtige ondersteuning tot 45 km/u en samen met de 655 Wh accu kun je tot wel 120 km (uitbreidbaar tot 180 km) rijden. Het model is verkrijgbaar in Moon Grey of Dark Grey en in de tijdelijke leverbare Electric Green laklaag. Voor als je het leven graag wat kleur geeft!

Gallery Stromer ST2 Pinion Electric Green

ST2 Launch Edition

De ST2 Pinion heeft ook een aanpasbare 90 mm Satori Python stuurpen, grotere Pirelli Angel GT Urban banden, reflectoren voor extra zichtbaarheid en gepolijste lasnaden op het frame voor een cleane uitstraling. Er is keuze uit een Launch Edition in Electric Green of een Standard Edition in Moon Grey of Dark Grey, en je kunt kiezen tussen een sport- of comfort frame. De Launch Edition is vanaf april 2023 verkrijgbaar en de Standard Editions zijn vanaf juni 2023 beschikbaar. Op de hoogte blijven? Stuur ons dan een email voor de beschikbaarheid. 

De Stromer ST2 leasen?

Voor een vast bedrag per maand

Bij Fietsen van Stenis kun je een Stromer speed pedelec ook leasen. Dat kan als particulier, maar ook via de werkgever. Je betaalt dan een bedrag per maand in plaats van een groot bedrag ineens. 

Een Stromer ST2 lease je al vanaf €321,- per maand. Dat is inclusief:

Welke kleur kies jij?

Hoe je van opvallen of meer van ingetogen? De ST2 Pinion is leverbaar in opvallend Electric Green of in Moon en Dark Grey. Aan jou de keuze. Daarnaast kun je kiezen voor een Comfort frame met lage instap of een Sport frame.

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Fietsen van Stenis is gespecialiseerd in Stromer speed pedelec en exclusief dealer van dit merk. We hebben altijd een ruime voorraad van deze snelle fietsen. Kom gerust langs, ons team is je graag van dienst met een goed advies onder het genot van een goed bakje koffie of thee. Of maak een afspraak en ervaar zelf de sensatie van het rijden op een Stromer. 

Spreek ik je snel? Marco van Stenis