Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

Stromer ST3
Alinghi Red Bull Edition

Gelimiteerde Stromer ST3

Stromer ST3 Alinghi Red Bull Edition

Stromer introduceert iets speciaals voor de liefhebbers van snelheid en stijl: de ST3 Alinghi Red Bull Racing Team Limited Edition. Deze speed pedelec staat niet alleen garant voor power, maar ook voor exclusiviteit.

Met een wereldwijd gelimiteerde oplage van slechts 1000 stuks, ben je verzekerd van een uniek model. Een limited edition die ook nog eens zeer compleet is uitgerust. Het toonaangevende fietsmerk Stromer heeft in samenwerking met het Alinghi Red Bull Racing team deze bijzondere uitvoering ontworpen. Het kenmerkende design van het racing team is terug te zien in de stijlvolle click-on/click-off tas en de innovatieve Stromer Smart Helmet.

Stromer ST3 Alinghi Red Bull Edition

Limited Edition ST3

Technologie en comfort

Inclusief Smart Helmet

De fiets is uitgerust met een onderhoudsvrij Pinion 9 versnellingen systeem. Wat betreft actieradius, met de inbegrepen 983 wh accu, kan je tot wel 180 kilometer afleggen. De fiets wordt standaard geleverd in een strakke metallic grijze kleur, voorzien van opvallende logo’s.

Bij aankoop ontvang je de ST3 Alinghi Red Bull Racing Edition inclusief accu, lader, pedalen, zijspiegel, manual en een smartphonehouder van SP Connect. Daarnaast krijg je de speciale Alinghi Red Bull Racing tas en de innovatieve Stromer Smart Helmet.

De Stromer Smart Helmet is niet zomaar een helm. Hij kan communiceren met de fiets, geeft richting aan en licht op als je remt. Dat is pas slim én veilig fietsen.

Stromer Smart Helmet

Gallery Stromer ST3 Alinghi Red Bull

Gelimiteerde oplage

Met een oplage van slechts 1000 stuks wereldwijd, zal deze limited edition Stromer ST3 Alinghi Red Bull Edition snel uitverkocht zijn. Reserveer nu dit gelimiteerde Stromer model , die verwacht wordt in het najaar van 2023. Mis deze kans niet om de trotse eigenaar te worden van dit gelimiteerde model. Voor jaren lang fietsplezier.

Optioneel leverbaar

Deze Stromer ST3 leasen?

Voor een vast bedrag per maand

Bij Fietsen van Stenis kun je een Stromer speed pedelec ook leasen. Dat kan als particulier, maar ook via de werkgever. Je betaalt dan een bedrag per maand in plaats van een groot bedrag ineens. 

Een Stromer ST3 lease je al vanaf €261,- per maand. Dat is inclusief:

Welke kleur kies jij?

De Stromer ST3 is er ook in andere kleuren en in een ongelimiteerde oplage. 

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Bij Fietsen van Stenis hebben we passie voor de nieuwste speed pedelec technologie. We streven ernaar om je de meest innovatieve en kwalitatieve producten op de markt te bieden. We kijken ernaar uit je binnenkort welkom te heten in onze speciaalzaak in Warnsveld! Parkeren kan voor de deur.

Spreek ik je snel? Marco van Stenis