Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

Stromer Bikes

De top in speed pedelec fietsen

Het Zwitserse Stromer is een pionier in de e-bike en speed-pedelec wereld. Dit toonaangevende fietsenmerk staat bekend om design, innovatie en de hoge kwaliteit van hun ebikes. Daarnaast bieden Stromer bikes een ongeëvenaarde rijervaring. De fietsen zijn een toonbeeld van Zwitserse precisie en technische vooruitstrevendheid met krachtige motoren en slimme connectiviteit. Zo bracht Stromer in de motorsport ontwikkelde ABS remtechniek naar de speed pedelec. Steeds weer zet Stromer nieuwe standaarden in de e-bike wereld.

Deze keuzehulp helpt je op weg

Stromer ST1

Voor ieder wat wils

Stromer biedt verschillende modellen, elk ontworpen om aan verschillende behoeften en levensstijlen te voldoen. Of je nu zoekt naar de ultieme snelheid en prestaties, comfort voor lange afstanden, of een betrouwbare dagelijkse snelle ebike, Stromer heeft een model voor jou. Populaire modellen zoals de Stromer ST1, ST2, en het topmodel ST5 bieden verschillende opties qua snelheid, bereik en functies.

De juiste Stromer bike kiezen

De keuze voor een Stromer bike hangt af van je persoonlijke behoeften en voorkeuren. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, heeft Fietsen van Stenis een handige keuzehulp ontwikkeld. Zo krijg je een duidelijk beeld over  welk model het beste bij jou past. Je kunt natuurlijk ook langs komen in onze speciaalzaak om de Stromer bikes in het echt te bewonderen of om een proefrite te maken. 

Stromer Met Fietstas

Stromer bikes dealer

Financiering Stromer Bikes

De aanschaf van een Stromer bike kan een flinke investering zijn. Fietsen van Stenis biedt daarom diverse financieringsmogelijkheden aan. Zowel voor werknemers als werkgevers is het erg interessant om een Stromer bike te leasen en als fiets van de zaak in te zetten. Of je nu op zoek bent naar flexibele betalingsplannen of financieringsopties, we staan graag klaar om samen een oplossing te vinden die bij jouw budget past.

De Stromer bikes zelf ervaren?

Kom langs en laat je adviseren

Fietsen van Stenis is met recht trots om dealer van Stromer bikes te zijn, omdat dit merk  het beste van Zwitserse engineering en innovatie in de e-bike industrie vertegenwoordigd. We helpen je graag met het vinden van je ideale Stromer model. Kom langs in onze winkel in het centrum van Warnsveld en laat je uitgebreid adviseren. Een proefrit maken op een van de Stromer modellen is ook mogelijk en we vertellen je graag meer over de verschillende financieringsmogelijkheden.

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dealer Stromer Bikes

Bij Fietsen van Stenis delen we je passie voor de nieuwste e-bike technologie. We streven ernaar om je de meest innovatieve en kwalitatieve producten op de markt te bieden. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Spreek ik je snel? Marco van Stenis