Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

Stromer Smart helm by Unit1

Stromer helm

De eerste helm die gekoppeld is aan je fiets

In samenwerking met helmen fabrikant UNIT1 lanceert Stromer een revolutionaire speed pedelec helm; de Stromer Smart Helmet. Deze futuristische, slimme helm biedt een aantal hoogwaardige functionaliteiten, een stijlvol design en kan gekoppeld worden aan elke Stromer fiets. Zo zal het remlicht automatisch oplichten als je afremt op de fiets. 

De Stromer Smart helm

Stromer helm

Optimale bescherming

Veiligheid voorop

De Stromer helm is ontwikkeld voor optimale bescherming, zonder concessies te doen aan het design. Het begint allemaal met de integratie van de helm met de Stromer fiets. Bij het remmen, doen de in de helm geïntegreerde remlichten oplichten. Zo wordt achterop komend verkeer gewaarschuwd, voor een veilige rit. 

De Stromer helm beschikt daarnaast over een modern verlichtingssysteem en levensreddende technologie, naadloos geïntegreerd voor een elegant ontwerp. Gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, combineert deze helm veiligheid en stijl op een perfecte manier. De helm is bovendien krasvast, stof- en waterdicht, wat betekent dat hij bestand is tegen de zwaarste weersomstandigheden.

Gallery Stromer Smart Helmet

Veiligheid voorop

Het belang van veiligheid kan niet genoeg benadrukt worden. De geïntegreerde verlichting van de helm zorgt ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent, ongeacht de tijd van de dag. De helm maakt ook gebruik van de revolutionaire MIPS-technologie die optimale bescherming van het hoofd biedt bij een val. En alsof dat nog niet genoeg is, kan de helm ook automatisch nooddiensten waarschuwen bij een zware crash, waardoor hulp altijd nabij is.

De Stromer Smart Helmet is ontworpen met de gebruiker in gedachten. De helm is voorzien van een goede ventilatie, waardoor je als fietser koel blijft, zelfs tijdens intensieve ritten. De praktische magneetsluiting zorgt voor een gemakkelijk gebruik, terwijl de waterdichte eigenschap de helm ideaal maakt voor alle weersomstandigheden.

De helm is verkrijgbaar in drie verschillende maten (S, M, XL) en heeft een adviesprijs van €269,-. Hoewel de speed pedelec helm nog niet goedgekeurd is voor de Nederlandse markt, kan hij in België wel op een speed pedelec worden gedragen. 

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Bij Fietsen van Stenis delen we je passie voor de nieuwste e-bike technologie. We streven ernaar om je de meest innovatieve en kwalitatieve producten op de markt te bieden. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Spreek ik je snel? Marco van Stenis