Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

Stromer ST5 Pinion

Stromer ST5 Pinion

Stromer ST5 Pinion

Met Gates riemaandrijving en Pinion Smart.Shift

Als fervente fietsliefhebbers kijken we altijd uit naar de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van elektrische fietsen en speed pedelecs. Stromer, het toonaangevende merk in de wereld van speed pedelecs, komt binnenkort met een nieuwe Stromer ST5. Deze indrukwekkende fiets is weer helemaal up-to-date en heeft een aantal updates die je rit nog veiliger en comfortabeler maken. We zetten de highlights van de nieuwe ST5 graag voor je op een rijtje.

Stromer ST5 2023 Pinion Smart.Shift

Stromer ST5 Pinion 2024

Stromer-ST5-Pinion-donkergroen

Wat is er nieuw?

Stromer ST5 2024, de hoogtepunten

De nieuwe Stromer ST5 Pinion legt de lat weer hoger als het gaat om veiligheid, comfort en prestaties. Met functies zoals Stromer Sound, extra lange spatborden, soepel elektronisch schakelen en een opvallende mat rode kleur, is deze fiets een echte blikvanger. Als je op zoek bent naar een speed pedelec die je niet alleen snelheid en vermogen biedt, maar ook een unieke rijervaring, dan is de Stromer ST5 zeker de moeite waard. Reserveer nu alvast je exemplaar bij Fietsen van Stenis en maak je klaar voor de rit van je leven.

Verlengd SpatBord

Stromer ST5 Pinion
Stromer ST5 Pinion in de kleur Aventurin Green

Gallery Stromer ST5 Pinion

Prijswinnend ontwerp

Het design van de Stromer ST5 heeft meerdere prijzen in de wacht gesleept, waaronder de prestigieuze IF Design Award en de ABC Best of Best. Deze erkenningen benadrukken zowel  het fraaie ontwerp van de ST5, als ook de innovatieve benadering van functionaliteit en ergonomie. Het strakke, futuristische ontwerp brengt vorm en functie naadloos samen, waardoor deze speed pedelec een blikvanger op de weg is.

Stromer-ST5-Pinion-design-award

ABS voor veilig remmen

De Stromer ST5 is uitgerust met een geavanceerd intelligent antiblokkeersysteem (ABS), een primeur voor e-bikes. Dit systeem , dat in de motorsport is ontwikkeld, zorgt voor veilig en stabiel remmen, zelfs in onveilige situaties, door het herkennen en voorkomen van het blokkeren van de wielen. Het resultaat is een ongeëvenaarde controle en veiligheid, waardoor je met vertrouwen en comfort de weg op kan, ongeacht de omstandigheden.

Stromer ST7 Dark Platinum

Flexibele financiering

Fietsen van Stenis heeft aantrekkelijke voorwaarden waarmee je van de voordelen van een Stromer speed pedelec kunt genieten, zonder je zorgen te hoeven maken over de kosten van aanschaf en onderhoud.

Bij ons kun je een Stromer kopen, maar ook via flexibele lease- en huuropties financieren. Dit is met name handig als je de fiets eerst wilt uitproberen voordat je tot aanschaf overgaat. 

Plan een proefrit in of kom langs

Kom langs en laat je adviseren

Kom langs bij Fietsen van Stenis, jouw geselecteerde Stromer dealer in Gelderland. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte Stromer speed pedelec. Ervaar zelf de voordelen van elektrisch fietsen op het hoogste niveau! 

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Bij Fietsen van Stenis delen we je passie voor de nieuwste e-bike technologie. We streven ernaar om je de meest innovatieve en kwalitatieve producten op de markt te bieden. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen! Graag vertellen we je alles over bijvoorbeeld de nieuwste Stromer Pinion modellen.

Spreek ik je snel? Marco van Stenis