Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

Stromer Pinion

Stromer Pinion versnellingen

Een revolutie in schakelen

Stromer heeft een naam hoog te houden op het gebied van innovatie en dit is duidelijk te zien in de integratie van het Pinion-versnellingssysteem in hun speed pedelecs. Verschillende Stromer modellen zijn inmiddels uitgerust met de combinatie van Pinion trapas versnellingen en Gates riemaandrijving. Zo zet Stromer weer een nieuwe standaard in de wereld van elektrische fietsen.

Stromer Pinion SMART SHIFT

Stromer en Pinion

De voordelen van Stromer Pinion

We geven je drie redenen

Het Pinion-versnellingssysteem biedt belangrijke voordelen, waarmee het een ideale keuze is voor speed pedelecs.

Als eerste is het systeem nagenoeg onderhoudsvrij, waardoor je als fietser minder tijd en geld kwijt bent aan onderhoud. Dit is te danken aan de gesloten constructie die goed beschermt tegen vuil en vocht, wat leidt tot minder slijtage en een langere levensduur van de versnellingen.

Daarnaast biedt het Pinion-systeem het comfort van schakelen in stilstand, wat vooral in stadsverkeer of bij stoplichten een groot voordeel is. Je kunt met Pinion ook meerdere versnellingen tegelijk schakelen, wat de rijervaring soepel en aangenaam maakt. Deze eigenschappen maken het Pinion-systeem een topkeuze voor dagelijks gebruik en lange afstanden.

Stromer Pinion versnellingen

Stromer Pinion

Stromer modellen met Pinion

Aan jou de keuze

Bijna alle modelen van Stromer kunnen optioneel worden uitgerust met een Pinion-versnellingssysteem. De topmodellen ST5 en ST7 hebben Pinion standaard aan boord en schakelen zelf elektronisch. We zetten de modellen voor je op een rij:

ST2 Pinion: Dit model is een perfecte instap in de wereld van high-end speed pedelecs met een Pinion-versnellingssysteem.

ST3 Pinion: De ST3 combineert kracht met het comfort van Pinion versnellingen, waardoor het een uitstekende keuze is voor dagelijks woon-werkverkeer.

ST5 Pinion: Hier wordt het Pinion-systeem naar een hoger niveau getild met elektronisch gestuurde versnellingen. De keuze uit 9 versnellingen zorgt voor een ongeëvenaarde schakelervaring.

ST7: Dit topmodel biedt het neusje van de zalm op het gebied van elektronische Pinion versnellingen en is ontworpen voor de meest veeleisende gebruiker. In het geval van de ST7 heb je de keuze uit maar liefst 12 versnellingen.

Elektronisch schakelen

Bij de Stromer Pinion ST5 en ST7 modellen wordt het schakelen elektronisch gestuurd. Dit betekent nog sneller en nauwkeuriger schakelen, wat bijdraagt aan een efficiëntere en plezierigere rijervaring.

De combinatie van Pinion versnellingen met Gates riemaandrijving in de Stromer modellen biedt een ongekend niveau van efficiëntie, comfort en duurzaamheid. 

Voor welk Stromer Pinion model je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een superieure rijervaring. Stromer blijft vooroplopen in de wereld van speed pedelecs, en de Pinion-reeks is daar een perfect voorbeeld van. 

Ervaar het zelf

Wil je zelf de voordelen van het Pinion-systeem ervaren? Kom dan langs voor een proefrit. Ervaar zelf het soepele schakelen, de duurzaamheid en het comfort dat deze technologie biedt. We staan graag voor je klaar!

Stromer Pinion ST2
Stromer ST2 Pinion
Stromer Pinion ST2
Stromer smartphone integratie
Stromer-ST3-Alinghi-Red-Bull-Limited-Edition
Limited ST3 Edition Alinghi Red Bull

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand

Dé speed pedelec specialist

Bij Fietsen van Stenis hebben we passie voor de nieuwste speed pedelec technologie. We streven ernaar om je elke Stromer fietser veilig op de weg te houden. We kijken ernaar uit je binnenkort welkom te heten in onze speciaalzaak in Warnsveld! Wellicht voor een set winterbanden. 

We zien je graag! Marco van Stenis