Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

De ultieme perfectie

Fietsen van Stenis: Stromer dealer

Stromer dealer

Fietsen van Stenis is geselecteerd Stromer dealer

Fietsen van Stenis uit Warnsveld is geselecteerd als officiële Stromer dealer. Dit betekent dat onze speciaalzaak een van de weinige fietsenwinkels in de omgeving van Zutphen en Gelderland is, waar je de nieuwste Stromer e-bikes kunt bekijken, testen en kopen.

Stromer is een Zwitsers merk dat gespecialiseerd is in high-performance elektrische fietsen. Het merk staat bekend om zijn innovatieve technologieën en hoogwaardige afwerking. De Stromer speed pedelecs zijn ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een premium e-bike-ervaring met een hoge mate van comfort, snelheid en wendbaarheid.

Stomer ST2 Pinion LE electric green 2023

De Stromer ST2 met smartphone integratie

Stomer ST2 Pinion LE electric green 2023

Nieuw! de Stromer ST2 Pinion LE

Geselecteerd Stromer dealer

Voor een deskundig advies

Als geselecteerde Stromer dealer heeft Fietsen van Stenis de kennis, vaardigheden en apparatuur om de beste service te bieden aan Stromer-klanten. We hebben het volledige assortiment Stromer e-bikes op voorraad, inclusief de nieuwste modellen zoals de Stromer ST3 en ST5.

Het team van Fietsen van Stenis bestaat uit ervaren en gepassioneerde fietsers die klaar staan om je te helpen bij het vinden van de perfecte Stromer speed pedelec. Het personeel is getraind om je te adviseren over welk model het beste bij jouw behoeften en budget past. Daarnaast bieden we ook vrijblijvende proefritten aan, zodat je de Stromer e-bikes kunt ervaren voordat je er een koopt.

Stromer dealer gelderland zutphen

Stromer leasen?

Fietsen van Stenis

Als je een Stromer e-bike wilt kopen, dan ga je naar Fietsen van Stenis in het centrum van Warnsveld. Als officiële Stromer dealer bieden wij de beste service, financieringsmogelijkheden, garantie en ondersteuning voor je nieuwe e-bike. Onze winkel heeft een uitgebreid assortiment accessoires en reserveonderdelen, zodat je jouw Stromer e-bike kunt personaliseren en onderhouden.

Dé Stromer specialist

Fietsen van Stenis is de ideale plek om een Stromer e-bike te kopen. Als geselecteerde Stromer dealer bieden wij hoogwaardige e-bikes en uitstekende service. Neem gerust contact op of kom langs in de winkel voor meer informatie en een testrit.

Spreek ik je snel? Marco van Stenis

Alle Stromer modellen op een rij

De ultieme perfectie

Actieradius: 65 – 255 km

Vanaf: €12140,-

of lease vanaf €350.- per maand

Voor wie alles wil

Actieradius: 65 – 190 km

Vanaf: €10807,-

of lease vanaf €333.- per maand

Actieradius: 60 – 180 km

Vanaf: €7290,-

of lease vanaf €261,- per maand

Voor naar je werk

Actieradius: 50 – 150 km

Vanaf: €6308,-

of lease vanaf €236.- per maand

Actieradius: 30 – 90 km

Vanaf: €5168,-

of lease vanaf €206,- per maand