Fietsen van Stenis
Stromer-speed-pedelec

Het laatste Stromer nieuws

Stromer Bikes

Maak kennis met Stromer bikes

Het Zwitserse Stromer is een pionier in de e-bike en speed-pedelec wereld. Dit toonaangevende fietsenmerk staat bekend om design, innovatie, de hoge kwaliteit en de ongeëvenaarde rijervaring.

Lees verder »
speed-pedelec-riemaandrijving-Gates

Speed pedelec riemaandrijving

Met de komst van riemaandrijving is een ware revolutie op gang gebracht voor fietsen als ebikes en speed pedelecs. Maar wat is riemaandrijving nu precies, en wat maakt het een aantrekkelijke keuze boven de traditionele kettingaandrijving?

Lees verder »
Stromer-lader-CR246

Stromer lader CR246

De Stromer lader CR246 is een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplader voor elektrische fietsen van Stromer. Deze lader staat bekend om zijn snelle en vooral stille laadcapaciteit. Met een geluidsniveau van slechts 0,5 dB is het een van de stilste opladers op de markt.

Lees verder »
Stromer ST5 Pinion Imperial Red

Stromer ST5 Pinion met Smart.Shift

Een aantal fraaie updates zorgen ervoor dat de Stromer ST5 over de nieuwste technieken beschikt. We zetten de highlights van de nieuwe ST5 met elektronisch schakelen en onderhoudsvrije riemaandrijving graag voor je op een rijtje.

Lees verder »
Stromer Pinion versnellingen

Stromer Pinion

Stromer heeft een naam hoog te houden op het gebied van innovatie en dit is duidelijk te zien in de integratie van het Pinion-versnellingssysteem in hun speed pedelecs.

Lees verder »
speed-pedelec-winterbanden

Stromer winterbanden

Hoogwaardige Stromer winterbanden zorgen voor extra grip, comfort en veiligheid. Kies uit banden van merken als Pirelli en Continental. Wat zijn de voordelen en welke moet je hebben? We geven advies.

Lees verder »
Stromer-ST3-Alinghi-Red-Bull-Limited-Edition

Stromer ST3 Alinghi Red Bull Edition

Stromer introduceert iets speciaals voor de liefhebbers van snelheid en stijl: de ST3 Alinghi Red Bull Racing Team Limited Edition. Deze speed pedelec staat niet alleen garant voor power, maar ook voor exclusiviteit.

Lees verder »
Stromer aanbieding

Stromer aanbieding

Ben je op zoek naar een extra voordelige Stromer speed pedelec? Fietsen van Stenis heeft van tijd tot tijd een Stromer aanbieding. Regelmatig hebben we in onze fietsen speciaalzaak demo of tweedehands Stromer modellen op voorraad.

Lees verder »